luni, 18 mai 2015

„SOS – PRODUCŢIA DE ALIMENTE!” Ediţia a V-a, 30 aprilie 2015



Concursul şi Simpozionul Naţional de Comunicări Ştiinţifice
„SOS – PRODUCŢIA DE ALIMENTE!”
Ediţia a V-a, 30 aprilie 2015
  1. Domeniul în care se încadrează proiectul:  Educaţie pentru sănătate  şi stil de viaţă sănătos
  2. Scopul activităţii: Promovarea de demersuri didactice în domeniul educaţiei, prin consolidarea relaţiei dintre creaţie, educaţie şi abilităţile practice ale elevilor precum şi asigurarea interdisciplinarităţii educaţiei.
  3. Obiectivele educaţionale ale activităţii:
·         Abordarea realistă a unor probleme de sănătate, pe care le ridică alimentele nesănătoase.
·         Realizarea unor schimburi de experienţă pe această temă între partenerii implicaţi în proiect prin lucrările/materialele prezentate şi prin activităţile desfăşurate în cadrul proiectului. .
·         Publicarea celor mai bune lucrări în Revista Alimedia, ISSN 2247 – 8078, revistă on-line editată în cadrul Colegiului Tehnic Transilvania din Baia Mare.
  1. Elevi participanţi:
·         număr total de elevi participanţi: 268
  1. Durata desfăşurării activităţii:
·         Activităţile din cadrul proiectului în care au fost implicaţi elevii s-au desfăşurat în perioada martie – aprilie 2015
·         30 aprilie 2015 – a fost data la care elevii participanţi la activităţile din proiect au aflat rezultatele muncii lor.
  1. Descrierea activităţii:
La a V-a ediţie a Concursului şi Simpozionului Naţional “SOS – PRODUCŢIA DE ALIMENTE” s-au înscris cu lucrǎri având ca tematicǎ siguranţa alimentarǎ şi educaţia pentru sǎnǎtate, elevi şi profesori din 35 de judeţe: Sibiu, Prahova, Olt, Dâmboviţa, Braşov, Iaşi, Arad, Giurgiu, Bistriţa Năsăud, Satu Mare, Brăila, Mehedinţi, Botoşani, Vaslui, Alba, Teleorman, Dolj, Timiş, Neamţ, Galaţi, Buzǎu, Gorj, Cluj, Argeş, Covasna, Ialomiţa, Suceava, Vâlcea, Bacǎu, Bihor, Hunedoara, Maramureş şi municipiul Bucureşti.
     












Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu