Parteneriatul Educațional PRO - ȘTIINȚE

        
  I. Acord de parteneriat încheiat cu Universitatea Tehnica din Cluj Napoca - Centrul Universitar Nord din Baia Mare
Facultatea de  Stiinţe

Prelegerea “Admiterea şi actul de învăţare la Universitate”

Participarea la activităţi educative comune

Concursul Naţional “SOS – PRODUCŢIA DE ALIMENTE!”

Concurs şi Simpozion Naţional cuprins în:
   - Calendarul Concursurilor Naţionale Şcolare organizate în anul şcolar 2019 – 2020 fără finanţare M.E.N.
   - Calendarul Concursurilor Naţionale Şcolare organizate în anul şcolar 2018 – 2019 fără finanţare M.E.N.

   - Calendarul Concursurilor Naţionale Şcolare organizate în anul şcolar 2017 – 2018 fără finanţare M.E.N.

   - Calendarul Concursurilor Naţionale Şcolare organizate în anul şcolar 2016 – 2017 fără finanţare M.E.N.
   - Calendarul Concursurilor Naţionale Şcolare organizate în anul şcolar 2015 – 2016 fără finanţare M.E.N.C.Ş. aprobat cu nr. 27492 / 12.02.2016, la poziţia 38
  - Calendarul Concursurilor Naţionale Şcolare organizate în anul şcolar  2014 – 2015 fără finanţare M.E.C.S. , aprobat prin Decizia Nr. 26364/ 21.01.2015, la poziţia 33
 - Calendarul Concursurilor Naţionale Şcolare organizate în anul şcolar 2013 – 2014 fără finanţare M.E.N. , aprobat prin decizia nr. 24336 / 08.01.2014, la poziţia 31
- Calendarul Activităţilor Educative Naţionale 2013 domeniul A10 – Educaţie civică, voluntariat, proiecte caritabile, poziţia 17, aprobat prin nota M.E.N. nr. 35266 / 1 / 06.03.2013
- Calendarul Activităţilor Educative Naţionale – c.a.e.n. 2012, domeniul A10 – Educaţie civică, voluntariat, proiecte caritabile, poziţia 27, aprobat prin nota M.E.C.T.S nr. 30644/21.02.201
              Concursul de Tehnologie Alimentară "COSTA"

     

           Acest eveniment este organizat de către Departamentul de Chimie-Biologie din  cadrul Facultăţii de Ştiinţe a Universităţii Tehnice din Cluj Napoca - Centrul Universitar Nord, Baia Mare
    Concursul de Tehnologie Alimentară COSTA”, organizat în luna mai a fiecărui an, îşi propune:
    » să îmbunătăţească pregătirea teoretică şi practică de specialitate a viitorilor absolventi de la specializările Ingineria Produselor Alimentare şi Controlul şi Expertiza Produselor Alimentare;
    » să realizeze o punte de comunicare profesională între viitorii absolvenţi şi agenţii economici din industria alimentară;
    » să promoveze specializările Ingineria produselor Alimentare şi Controlul şi Expertiza Produselor Alimentare din cadrul Universităţii de Nord Baia Mare în rândurile absolvenţilor de liceu.