Activități didactice pe google classroom:
Clasa: a IX-a – Liceu ; a IX-a – Învățământ profesional
- Chestionare / teste on-line
MODULUL 3 - STRUCTURI
DE PRIMIRE TURISTICĂ, clasele: IXF – liceu zi, IXA – înv. profesional, IXB – înv. profesional
Chestionar privind valorificarea notelor obținute în activitatea on-line (click aici)
Test on-line (click aici)
Test on-line (click aici)
MODULUL 3 - SORTIMENTUL
DE PREPARATE ȘI BĂUTURI, clasele: XG – liceu zi, XA – înv. profesional
Chestionar privind valorificarea notelor obținute în activitatea on-line (click aici)
Test on-line (click aici)
Test on-line (click aici)
MODULUL
4 - PRODUCȚIA GASTRONOMICĂ, clasa: XI H – liceu zi
Chestionar privind valorificarea notelor obținute în activitatea on-line (click aici)
Test on-line (click aici)
Test on-line (click aici)
MODULUL (CDL) - MENIURI
PENTRU DIETE, clasa: XII G – liceu zi
Chestionar privind valorificarea notelor obținute în activitatea on-line (click aici)
Test on-line (click aici)
Test on-line (click aici)
MODULELE - PARTICULARITĂŢILE
CATERINGULUI, PROMOVAREA DE TEHNOLOGII ŞI PREPARATE NOI, ORGANIZAREA PRODUCŢIEI DE PATISERIE COFETĂRIE,
clasa: XIII H – liceu seral
Chestionar privind valorificarea notelor obținute în activitatea on-line (click aici)
Test on-line (click aici)
Test on-line (click aici)
- Suporturi de curs / fișe de documentare / fișe de lucru
Clasa: a IX-a – Liceu ; a IX-a – Învățământ profesional
·
Modulul
III: STRUCTURI DE PRIMIRE TURISTICĂ
Clasa: a X-a – Liceu; a X-a – Învățământ profesional
Modulul
III: SORTIMENTUL DE PREPARATE ȘI BĂUTURI
3. TEHNOLOGIA DULCIURILOR DE BUCǍTǍRIE (click aici)
Fișa de lucru nr. 1 (click aici)
Fișa delucru nr. 2 (click aici)
Fișa de lucru nr. 3 (click aici)
Fișa de lucru nr. 4 (click aici)
Fișa de lucru nr. 1 (click aici)
Fișa delucru nr. 2 (click aici)
Fișa de lucru nr. 3 (click aici)
Fișa de lucru nr. 4 (click aici)
Clasa: a XI-a – Liceu
Modulul IV: PRODUCȚIA GASTRONOMICĂ
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu